Veckans planer med tågkaos

Eftersom att vi inte vaknade så bakis igår valde jag att städa lägenheten. Ola spelade lol under tiden men sen så dammsög han och skurade sovrummet när jag var klar med de andra två rummen. På kvällen tog vi oss till Ica väst och handlade, vi tänkte först cykla men när vi gick ut och såg att det typ kommit en halvmeter snö i natt gav vi upp den idén. Eftersom vi har månadskort blir det inget extra att åka buss till Ica istället så vi gjorde det. Dock så missade vi precis sexan, valde att gå en bit och ta femman istället men den missade vi precis med för det stod att den var sen men den var i tid. Vi gick tillbaka och tog nästa sexa istället då.

Planerna för den här veckan, utöver exjobb på Syntronic hela vardagarna, lyder som följande:

Måndag: Träning inne vid halv nio, halva blir futsal och efter det blir det styrka.

Tisdag: Utomhusträning men vi får se om det blir någon, kommer ju vara väldigt kallt och falla ännu mer snö i natt.

Torsdag: Lunch ute med Kista gänget som äntligen är fulltaligt efter att Anna gjort sin första dag idag. Olas systers pojkvän som jobbar i byggnaden på andra sidan gatan från oss följer även med. På kvällen blir det träning ute om kroppen och vädret tillåter.

Fredag: After work med jobbet.

Lördag: Brunch med Olas familj i Västerås. får se om jag tar mig hem till katterna efter det eller om det blir att sova kvar.

Söndag: Inget planerat, blir nog väldigt lugnt oavsett om jag vaknar i Hummelsta eller i Uppsala.

Idag var det en pest att ta sig till jobbet, precis som första exjobbsdagen vi hade. Två timmar extra tog e t men den här gången fick vi iaf sitta på ett långsamt eller stillastående tåg istället för att stå ute och frysa. Vi gick en halvtimme tidigare när vi skulle hem för efter 16.26 skulle nästa tåg gå först 17.41... vägen hem tog bara 20 extra minuter men nästan alla andra tåg utom de till Uppsala var inställda.  Vi får se när vi vaknar i morgon om det är någon idé att försöka ta sig till Kista eller om vi jobbar hemifrån. Nu blir det middag och sen träning.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer