Veckans planer, mycket att göra!

Sitter och sistaminutenpluggar, tentan är tre timmar bort och jag försöker få sista ekvationerna in i huvudet. Det här är en stor kurs med mycket man måste kunna så allt jag pluggade förra måndagen har redan bytts ut mot de jag pluggade resten av veckan så måste gå igenom allt lite snabbt för att försöka komma ihåg. Bästa pluggkompisarna har man med, förutom att de ligger på ens böcker och man vill inte riktigt flytta på dem 😇

Tänkte bara skriva en kort version av veckans planer.

Måndag:
Pluggade hela dagen och orkade mig till träningen fast jag hade sån träningsvärk och var helt slut i huvudet efter allt plugg.

Tisdag:
Sistaminutenplugg, tenta vid 14 och sen ska jag chilla sönder hela kvällen.

Onsdag:
Plugg inför nästa tenta börjar, på kvällen blir det födelsedagsfika hos Jessica och Charlie. Jessica fyller den 22:a och Charlie några dagar senare, vill säga den 25? Haha bra koll.

Torsdag:
Plugg som vanligt under dagen, på eftermiddagen ska jag till Västerås och flyga flygplan! Jesper från sommarjobbet har flygcert så ska flyga med honom i ett litet plan, kommer bli superkul! Igår sprang vi på varandra och Pytto när jag var på väg hem från träningen och Ola från pingisen, allt mycket oväntat, och vi bokade in middag tillsammans den här dagen.

Fredag:
Står det inget i kalendern så antar plugg hela dagen och dö på kvällen, om jag missa något får ni gärna säga till 😅

Lördag:
Släktträff där vi ska få se vart farmor och farfar bodde innan de flyttade till Långhundra och där pappa levde sina första år. Ska bli sjukt spännande, har egentligen tenta den här dagen med men det här prioriteras.

Söndag:
Skulle jobba 10-16 och sen åka på match men eftersom procyon har dragit sig ur serien blev det ingen match. Mamma ringde mig även för någon dag sen och frågade om jag kunde börja tidigare för enlig schemat skulle hon annars vara själv på morgonen så jag börjar åtta och kommer säkert jobba längre då jag inte längre har någon match att passa.

Fullspäckad vecka som ni märker, lite roliga saker och en del mindre roliga. Nu ska jag försöka få i mig lunch och sen plugga det sista innan jag måste cykla.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Hoppas tentan gick bra! 😊
nouw.com/elinm