Veckans planer, skolstart och Skottland!

Kattunge, Fotboll, Skola, Semester, Utflykt

Måndag:
Back to school! Idag börjar studierna igen, vi har dock en skön sovmorgon då jag börjar först vid ett och Ola först vid tre. Sen går vi till fem och då måste jag komma på ett sätt att komma till träningen som börjar sex. Min träningsvärk är fortfarande brutal så får se hur bra det kommer gå att träna...

Tisdag:
Skola 8-17 sen hem och vila huvudet. Tror inte vi har några speciella planer men Sveriges damlandslag ska spela vm-kvalmatch så hoppas den är på kvällen så jag hinner sen den.

Onsdag:
Ska lämna tillbaka bilen till mamma som lämnar in den andra bilen och behöver då sin tillbaka. Klockan väldigt tidigt på stan ska jag hämta henne för att få skjuts tillbaka hem. Skola 8-17 och inga mer planer utöver det.

Torsdag:
Skola 8-12 och sen väntar träning på kvällen. På något smart vis ska vi få båda katterna till Rikard för vi ska resa bort!

Fredag:
Skola 10-15 sen är det buss ut till pappa. Vi ska få låna bil och fira Olas systerson första födelsedag! Sen övernattar vi hos pappa för att ha nära till Arlanda.

Lördag-Tisdag:
VI DRAR TILL SKOTTLAND! Vet inte om jag ens har lagt upp den nyheten här men vi bokade för över en månad sen att jag, Ola och hans föräldrar drar till Skottland tillsammans. Kommer bli mycket whiskyprovningar och liknande.

Lillan har hittat till sin säng mer och mer helt själv nu, det gick inte lika snabbt som för Zorro men det är kul att se att sakerna man köper kommer till användning! Nu ska vi upp och käka frukost och packa väskorna för skolan. Ser inte fram emot att cykla till skolan med den här träningsvärken....

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer