Veckans planering - To Do:s och maträtter

Middag

Ny vecka och nya friska tag. Känns som att vi blivit bortskämda med många lediga dagar på senaste men den här veckan blir en full jobbvecka, måndag-fredag. Vi får se hur mycket vi hinner med att göra utöver jobbet men har gjort en liten lista på saker jag skulle vilja hinna med den här veckan.

----------

* Skiva klart inlägget om igår förmiddag med svärföräldrarna

* Löptur

* Ta bilder på förändringarna i lägenheten efter ikea-trippen vi gjorde igår och göra ett inlägg om det

* Gå på promenad och ta bilder på ställen vi hittade på promenaden igår.

* Kolla efter och förhoppningsvis beställa fler grejer vi vill ha till lägenheten, så som tavlor, sängbord, mattor och liknande.

* Hitta något roligt träningspass att göra som tränar mer styrka.

* Gå på stan och shoppa lite, Ola behöver nya löparskor, kortbyxor och kanske lyckas jag få honom att boka en klipptid, vi alla håller tummarna för det eller hur? 🙈

----------

Jag vill också gärna börja med att göra veckoplanering över maten igen och planera varje vecka vad vi vill äta. På så vis behöver vi bara handla en gång i veckan och slippa brottas med vad man ska äta varje kväll.

Måndag: Pastasallad

Tisdag: Fläskfilé med rotfrukter i ugn och sallad

Onsdag: Wok med Quorn-bitar och nudlar

Torsdag: Fiskpinnar och potatismos

Fredag: Paprikakyckling med pasta

Lördag: Spenat och mozzarellalasagne

Söndag: Varma mackor i ugn

Så mycket mat som vi ätit i helgen känns det skönt att börja veckan med något lättare som en sallad. Det kommer säkert komma uppdateringar hela veckan på sakerna vi gjort och vad vi ätit men kan försöka komma ihåg att göra en sammanställning på söndag. Så får vi se vad vi hunnit med och hur många måltider som byts ut mot hämtmat. Vi är vanligtvis väldigt duktiga på att laga mat själva som inbitna studenter men vi får se hur det blir.

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag

Gillar

Kommentarer