Veckans preliminära planer

Fest, Tentor, Grönsöö slott, Kräftskiva
Har inte lika mycket för mig den här veckan, allt beror på hur vida magontet och tröttheten går över eller inte. Fick veta nu att jag typ inte känner någon på kräftskivan på lördag heller så får se om jag faktiskt går dit. Här kommer iaf en liten plan för veckan och en söt kattbild med såklart.

Måndag:

Tanken var att jag skulle plugga lite på morgonen men hade fortfarande ont magen sen söndagskväll och var väldigt trött efter en helt fullspäckad helg. Dessutom fick jag jaga en ersättare till han som skulle ut och flyga med oss idag som hade fått förhinder igen. Så jag fick med mig Anna till Västerås för flygning istället! Kommer snart ett inlägg om det.

Tisdag:

Idag var det jobb från tidig timme (06.30-14.30) sen skulle jag hem för att äta något och dra vidare på träning. Min mage har dock inte gett med sig än och heller inte tröttheten så somnade på en gång jag kom hem och sov till strax efter fem då jag hade behövt gå till bussen om jag skulle hinna så det blev ingen träning idag. Känns lite dumt då jag inte tränade i tordags heller men mår man inte helt bra så borde man inte träna heller.

Onsdag:

I morgon har jag inget planerat på dagen men på kvällen ska vi ha middag jag och Ola, en liten dejt på stationen bara för att Ola kände för det. Nu när han jobbat hela sommaren och fått in massa pengar så vill han spendera lite på mig, hur gulligt är inte det då?

Torsdag:

Under dagen har jag nog inget planerat idag heller men på kvällen väntar träning, vi har en tvättid antingen på onsdag eller torsdag som kommer flyttas till idag i så fall då vi inte kan på onsdag. Har egentligen tenta idag men har inte fått den tiden jag vill ha till att plugga och det är inte min föreläsare som gör tentan så därför väntar jag till december med den, vill inte att det ska bli samma som i förra veckan när jag skrev kvantfysik, pluggat supermycket och sen går det inge bra för att det är en ny föreläsare som gjort tentan.

Fredag:

Den här dagen har våran sektion en kräftskiva som Ola först var väldigt taggat på, jag var skeptisk då vi är så gamla nu att det inte är många som vi känner som går på såna här saker längre. Dessutom har jag match på lördagen så skulle behövt blivit en nykter kräftskiva med massa man inte känner så jag skippar den, verkar som att Ola gör det med så får se vad vi hittar på istället.

Lördag:

Mycket planerat idag, om jag får tillräckligt med plugg i veckan så har jag en tenta mellan 9-14 som väntar (oschysst med tenta på enonsdag lördag kan man tycka...). Matchen börjar sedan klockan 15 så måste bli klar med tentan tidigt om jag ska hinna. Matchen slutar ca 17 och 17.30 börjar kräftskivan på Grönsöö så det blir bråttom dit och kommer lite sent (om jag går). Sen är det kalas hela kvällen.

Söndag:

För första gången på länge har jag inget planerat dagen efter en fest så jag kan faktiskt vara med på riktigt vilket känns väldigt kul. Så den här dagen kommer bli bakischill hos Callefille tills Ola är redo att köra oss hem. Antar mycket cola och onyttigheter.


Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Lite kul att jag och Anton ska på en liten middagsdejt på onsdag typ precis på andra sidan järnvägen 😊
MarikaEdith
MarikaEdith,
Haha, då kan vi cykla tillsammans 😉
nouw.com/marikaedith