Veckans semesterplaner

Semester

Idag har vi haft första riktiga semesterdagen, ja egentligen vår första nånsin. Första semestern sen vi slutade plugga och började jobba. Inget plugg som hänger över en utan helt ledig, sådär på riktigt. Så nu tänkte jag lite löst planera första lediga veckan så går vi se hur den utspelar sig sen.

Måndag
Är kvar ute på Aspnäs som vi anlände i lördags. Ta ett bad i havet och åka runt och se området. Ola har bara varit här ute en gång och det var länge sen för mig med. På kvällen skulle Bosse kolla om vi kunde låna bastu och basta och bada i havet igen.

Tisdag
Sista hela dagen i sommarstugan så hoppas på bra väder, börja morgonen med en harmonisk löprunda och sen spela kubb, åka inlines och elsparkcykel. Tänker att man kan åka ner till Gräddö och köpa sig en glass och sen åka tillbaka, vore ju mysigt. Lufta katterna lite så de får springa runt på gräsmattan när Ericas pug inte är kvar längre. Får se om Zorro vågar gå ut.

Onsdag
Packa, städa och fixa här ute och åka mot Knivsta. Ta med mamma och plocka upp mormor på vägen så vi kan röja i hennes lägenhet och plocka bort allt icke-kattvänligt. Ta oss en kvällpromenad runt byn och kanske handla på oss mat för några dagar.

Torsdag
Inga riktiga planer, kanske kolla in badställena och doppa tårna lite. Få in en springtur vore ju bra och kanske lite styrka på det, vi får se hur vädret är.

Fredag
Vi ska spela diskgolf med Emil och kanske så att syskonen hänkar på. Blir nog hänga i Uppsala resten av dagen, kolla om resten av grannarna är på.

Lördag
Ola ska lana med Brandt så ska kolla om Sofie vill hänga annars styra ihop det med nån annan trevlig polare.

ndag
Öppna planer men kommer nog komma på något att göra i veckan. Blir lättare när vi faktiskt bosatt oss i lägenheten att komma på vad vi vill göra.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer