Vi har blivit med soffa!

Jag hade beställt en liten överraskning till Ola på våran årsdag. Tyvärr så kom det tre dagar efter vi firat årsdag.. Men det var personliga magneter till vårt tråkiga helvita kylskåp så livar upp lite. Lyckades, utan att tänkt på det, få med minst en bild från varje land på vår resa.

Igår slutade Ola vid tio och jag vid tolv. Vid tio åkte Ola med Callefille till hans förråd där hans soffa står som vi kanske skulle få köpa. Jag överlät det på Ola att bestämma om vi ville ha den och han bestämde att vi ville ha den så äntligen skulle vi bli med soffa! Han kunde dock inte köra hem den på cykeln så vi får vänta tills pappa har tid att komma med storbilen. När jag slutade så cyklade vi till stan för att köpa lite grön hårfärg till Ola inför halloween -sittningen idag. Efter det blev det massa settlers med Anna och Albert. Erik var hemma sjuk så han kom inte.

Pappa hörde av sig och sa att han skulle till stan och hämta ut Rikards mobil på kvällen och kunde då hjälpa oss. Så vid sex lämnade vi Anna själv i lägenheten då hon skulle till kören vid halv sju och hinner då inte följa med oss. Vi åkte och hämtade soffan efter att ha trixat ut den bland alla grejer och lastade upp den på flaket där den fick precis plats.

Sen körde vi hem och packade ur soffan och Zorro var där och nosade på en gång såklart. Hur den ser ut i lägenheten får ni veta när vi orkat dammsuga och ställa den på rätt plats. Pappa bjöd sen på middag på Dragon Palace. Mitt i kom allmänna upp till phulsittningen Ola anordnar och då är man tvungen att va på tå. Platserna tog slut på strax över en minut och jag var självklart först att anmäla mig 😁

Mätta som få gick vi hem och la oss. Börjar med en fyra timmars labb på fredagsmorgon men sen är det bara en föreläsning till helg och halloween-sittning!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer