Vi har flyttat! Före- och efterbilder på nya sovrummet

Lägenhet, Renovering

I torsdags fick vi nycklarna och de första lassen mot nya lägenheten gick av stapeln! Mamma kom ner med hennes nu mera fästmans bil som hade dragkrok och på morgonen innan vi hämtade nycklarna så fyllde vi två bilar och en släpkärra med grejer.

När vi packat ur första lasset åkte vi till Sängjätten och hämtade nya sängen 😍 och köpte färg till sovrummet då vi äntligen bestämt oss hur vi skulle göra. Hela dagen blev det att bära grejer från ena lägenheten till den andra. Tanken var att vi även skulle måla första omgången med färg i sovrummet men vi var helt slut efter allt bärande och sugna på att ta första klunken vin efter en vit månad så vi sparade det till fredagen. Åt en god räkmacka till middag och sen sov på madrass första natten i lägenheten.

Dan efter målade mamma och jag sovrummet första vändsn efter frukosten medan Ola fortsatte att köra grejer. Innan vi åkte iväg och shoppade grejer hann vi med runda två i sovrummet. Vi köpte då en vit hink med färg för att måla närmast taket och vid ett senare tillfälle måla förråden och kanske fler ställen i lägenheten.

Det blev hämtamat till lunch innan plockandet fortsatte. Mamma åkte hem sent fredagkväll och Ola och jag fick första natten i sängen i det nymålade sovrummet. Idag har det blivit ännu mer plockandet. Vi skulle ta en tripp till Ikea men råkade ta en powernap istället, flyttandet gör en trött. Nu är det mesta uppe men saknar lite möbler och har lite småpyssel att göra i lägenheten. Men nu är den äntligen våran!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer