VI HAR KÖPT LÄGENHET!! 😍

Lägenhet

Jag höll på att skriva ett inlägg om att söndagar återigen är visningsdagar men hann aldrig lägga upp det innan det hände, vi vann en budgivning! Vi hann gå på två visningar på det nya året, båda i söndags, en inte alls intressant medan den andra väldigt intressant. Vi trodde att de två mest intressanta visninagna skulle vara nästa vecka då tanken först alltid varit att vi ska köpa en ny eller färdig renoverad lägenhet så vi inte behöver bekymra oss om sånt. Dock så var den här lägenheten väldigt stor, billigare i pris då mycket är från 2006 då lägenheten byggdes och den har en stor uteplats som verkar hur mysig som helst. Den är helt klart bo-duglig men det finns lite grejer vi i så fall skulle vilja ändra på.

Redan samma dag las första budet på 100 000 över utgångspriset. Vi bestämde oss för att gå på en visning till innan vi bestämde oss för att gå in i budgivningen. Även vi höjde med 100 000 på tisdagskvällen och igår förmiddag ringde mäklaren och sa att de andra inte tänker höja och säljarna vill sälja den till oss! Hur sjukt?! Det gick väldigt fort och skulle gå ännu snabbare då de ville skriva kontrakt redan på kvällen. Vi ansökte om att banken vi tog lånelöfte hos ska godkänna objektet och sen skrev vi kontrakt på kvällen.

Vi har idag skickat över handpenningen, ansökt om medlemskap i HSB och nu väntar vi mest på att få godkänt från banken. Så som det ser ut nu så kommer vi flytta den 2:a april! 😃🥂

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer