Videopresentation inlämnat

Skola, Spel

Efter en analogföreläsning med Dragos som föreläsare på engelska (alltså inte så produktiva timmar) spelade vi in viodeopresentationen i trådlös kommunikation vi jobbat med i två veckor nu. Det är alltid lite awkward att spela in när man pratar och speciellt när man ska slå om till engelska bara sådär. Fick bättre än jag tänkt mig och lät inte så hemskt ändå förutom att jag två gånger Inder inspelningen säger breadcost istället för broadcast 😫 haha

Fick för mig att börja spela Wordfued igen så tvingade Ola att spela mot mig. Hade fortfarande kvar mitt gamla konto så det var bara att köra. Ola hade dock ett väldigt annorlunda namn. Första matchen ledde jag när det inte var långt kvar, Ola ville ge upp men jag sa att det är bara sju brickor kvar så då kan vi ju spela klart. Nästa omgång la jag ett ord för 84 poäng så då gav han upp ändå 😅  Jag heter sockervadd på Wordfeud, feel free att utmana mig. Väldigt söt och gammal bild hade jag visst som profilbild i spelet med.

Nu är det helg! Vill bara påminna alla som sökt kurser/program på Uppsala Universitet att antagningsbeslutet kommit så kom ihåg att svara så du inte tappat din plats.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer