Vilken jäkla match!

Fotboll

Det vart riktigt målkalas när vi tog emot Norrby hemma idag på Danelid. Det var svalt väder, vi kunde äntligen spela utan att få solsting och det var riktigt behagligt. Jag tänker inte berätta så mycket om matchen nu utan väntar med det tills jag fått in alla bilder på datorn och valt ut vilka som ska upp på bloggen. Kan ta ett tag då min fina hejaklack på Ola, Emil och Anna tog hela 366 bilder (!?!?!). Jag har ju även tenta i morgon så måste gå igenom lite sista minutenplugg och sen sova tidigt.

Jag kan ju avslöja att det blev en vinst iaf, som vi längtat efter det! Jag fick spela back hela matchen(?) och hade ingen aning om vad jag gjorde. Dessutom kändes låret heeeela matchen och jag kunde inte ta någon maxlöpning, skjuta, kampa om boll eller något alls kändes det som. Även om matchen gick riktigt bra så kändes det inte som jag bidrog när jag inte kunde göra mitt bästa och den biten är ju inte superkul.

Skulle äta middag nu men vi misstänker att köttfärsen vi lagat mat på inte mår så bra... Får se hur vi gör med kvällsmat och matlåda nu.. Tenta i morgon, inte alls taggad 😩 Men det är sista tentan innan sommaren så sen är den här oändligt långa tentaperioden över.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer