Vilken match!

Fotboll, Gäster, Fest, Vinst

Äntligen! Äntligen fick vi betalt för vårt fina spel, äntligen släppte spärren på nollan, äntligen en vinst med oss! Bra att det var blött i gräset för målvakten lämnar då retur på ett skott som Jessica sätter i målet inte mer än fem min efter att matchen startat.⚽ Något släppte hos oss alla då för precis efter avspark efter målet tröck Jeanette in 2-0 och en stor lättnad träffade oss alla.⚽

Efter det spelade vi en kanonmatch allihopa. I halvlek stod det 2-0 men i början av andra halvan fick även jag skruva in en boll i mål.⚽ Strax då efter får vi en ganska grov hands i vårat straffområde och Emilia blir tyvärr tvungen att ge upp hoppet om att få hålla nollan. Vi fortsätter spela bra även om det blev lite nervöst när dom fått ett mål på oss. Det botade Jessica med sitt andra mål⚽ och jag kunde ju inte vara sämre än syrran så jag avgjorde med 5-1 målet!⚽ Vilken toppenmatch vi gjorde och en stor eloge till våran underbara backlinje där motståndarna var chanslösa i varje löpning.

Grädden på moset var ju ändå att Ola, Albert och Anna var där och hejade på. Även om det var lite brist i ropen när jag gjorde mål kan man tycka! Nu har detta firats med lunch på IKEA och en runda på systemet för ikväll blir det inflyttningsfest.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer