Vilken otrolig helg!

Vi har hunnit med så otroligt mycket grejer den här helgen. Jag kom till Knivsta vid halv tio på fredagen och fortsatte att jobba till strax efter två då jag flexade ut. Pappa kom och hämtade mig och Jessica och stora äventyr började. Jag ska skriva helt egna inlägg om de två stora main-events som hände den här helgen men här får ni en sammanfattning av allt vi gjort i helgen ut över det.

Efter vi slängt runt i Uppsala åt vi middag på Bores i Bolandcity. Sen spenderade jag och Jessica kvällen i soffan med massa popcorn. På lördagen vaknade vi, åt frukost och blev hämtade av pappa igen runt elva tiden men den här gången skulle vi söder ut men på samma uppdrag. Blev lunch på max och sen tillbaka till Knivsta. Blev en tur till Uppsala även på lördagen då vi behövde städa ur det sista ur lägenheten inför flyttstäd nästa vecka. Sen drog vi ut till mamma och spenderade kvällen med mamma, Bosse, Angelica, Fredrik och Ottilia. Otroligt mysigt!

Söndagen vaknade vi upp hos Angelica och åkte ut till Vassunda för att träffa Andrea och hennes nya söta valp som hon skaffat! Otroligt mysig liten skit som lekte järnet första kvarten vi var där och sov på mina fötter resten av tiden. Var svårt att försöka lämna kan man säga!

Sen blev det äventyr i Uppsala igen och dubbelt upp denna gång. Lunchade på ett sushi ställe med pappa, Helena, Rikard och Jessica. Vi skulle egentligen till lägenheten en sista gång och dammsuga av och ta med damsugan tillbaka men var helt slut så det får bli idag istället. Ola hade lovat att köpa flyttpizza till oss för att vi fixade sista i lägenheten utan honom så jag och Jessica tog en pizza till middag.

Äventyren är inte över, jag stannade kvar hos Jessica och jobbar från henne idag med för att få de sista svaren så jag får åka hem med två saker jag inte kom hit med!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer