Vinnare i Familjekampen!

Fest, Spel

Lördagen efter att vi var ute hos Frida och Sebbe blev det familjekampen i Hummelsta. En kamp mellan paren med eller utan barn i familjen och självklart en vandringspokal. Jag tänker inte berätta så mycket om grenarna nu då vi kanske lånar de till senare tillfällen. Det jag kan säga var att det var väldigt roliga grenar som passade alla åldrar så även de minsta kunde vara med men även så att alla tyckte det var kul. En rolig detalj var att man fick gissa på vem som skulle vinna varje gren fast man bara visste kategorin på grenen och det gav självklart poäng för varje rätt gissning.

Vinnarna av denna omgång av familjekampen blev jag och Ola! Förut har alltid vinnarna även fått äran att anordna nästa familjekamp men efter att många av oss då satsade på att komma tvåa istället för att vinna för att inte behöva anordna i kombination med att Ewy och Lasse var så sugna på att ha nästa så de bestämde att de som kom sist istället får anornda. Sen blev det som vanlig mat i mängder och en otroligt trevlig kväll med dricka och sällskapsspel. Min klocka påstår att jag gick och la mig fem i fem på morgonen så måste haft himla trevligt. Så kan det gå när man använder pokalen som vinglas resten av kvällen 🙄😂

Tack alla inblandade, speciellt Olas föräldrar för den roliga kampen och all mat. Nu önskar vi lycka till till sistaplatsen i kampen som måste ordna nästa kamp för att följa efter den här dagen/kvällen kan inte vara lätt!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer