Visning efter visning

Lägenhet

I söndags var vi på hela fem stycken lägenhetsviningar. De var väldigt välplacerade och bra tider så kändes inte som att man for fram och tillbaka så mycket och det var inte jättemycket dötid heller.

Första var välrenoverad men i en väldigt gammal byggnad, den låg nog lite för nära stan och för långt bort från naturen för mig och den saknade balkong. Efter den hade vi lite tid för lunch så stannade på Burger King på stan innan vi sadlade upp för fyra visningar på raken.

Vi båda fick varsin favorit, jag gillade en tvåa på 92kvm nära stan men också nära trädgårdsföreningen så nära till natur. Ola var mer inne på en i Valla/Gottfridsberg som var mindre i kvm men hade fler rum. Vi gick tillbaka på måndag då båda hade visningar igen. Jag fick släppa min tvåa då den nog inte var realistisk för oss även om den var väldigt fin, mysig och billig. Nu håller vi på att kolla upp möjligheterna för den Ola fastnade för. Den riskerar att dra iväg i pris och det är väldigt sen inflytt där vilket kan bli krångligt med när vi måste flytta ut härifrån.

Ny visning i morgon igen och sen flera till på söndag. Ingen som är precis vad vi vill ha men det är ändå bra att kolla in läget. Hoppas vi hittar det vi söker snart, är så otålig!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer