Vitt på backen igen

Plugg, Snö

I morse låg det snö på backen igen, vädret kan verkligen inte bestämma sig för hur det ska vara. Vi har typ var tredje dag snö, var tredje dag slask och var tredje dag bar mark. Jag älskar snön då det blir ljusare och allt är finare men det blir också kallare och då med jobbigare att cykla till skolan. I morse fick jag inte bort all is från sadeln innan jag cyklade så gick med blöt rumpa hela morgonen.

Idag var det en skön tio till tre dag. Dock så har jag jättesvårt att koncentrera mig på en av kurserna just nu då föreläsaren bara kör massa slide och hans dialekt är svår att förstå ibland plus att kursen är på engelska. Så första två timmarna var sega. Till lunch hade vi glömt ketchup, för det första var jag inte alls hungrig redan efter två timmar och för det andra var den vegetariska färssåsen inte lika god som köttfärssås så utan ketchup var jag osugen på att äta. Blev därför bara några tuggor till lunch. På eftermiddagen hade vi digital kommunikation och mekanik samtidigt men vi valde mekaniken. I morgon krockar kurserna igen så då går vi på digital kommunikation istället.

Nu har vi kommit hem och började direkt på digital inlämningen som vi nästan var klara med igår. Vi har gjort all kod så nu gäller det bara att svara på alla teoretiska frågor och variera massa variabler ungefär. Har suttit med det i två timmar idag redan och har en bit kvar, de ska vara klart i dag men det hinner vi helt klart. Problemet är bara att vi ska hinna med mekanik- och digitalförberedande till föreläsningarna i morgon också. De är dock inte obligatoriska utan kan bara ge bonuspoäng till tentan.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer