VM-brons + Ålandskryssning

Förra helgen spenderade Ola på svensexa och jag var hemma och hjälpte Rikard att plugga till inlämningen i mattekursen han går. Damerna i fotboll tog även ett välförtjänt brons i VM i lördags! Otroligt kul att vi kunde slå ut både Tyskland och England, det var det inte många som trodde. Bra jobbat!

När helgen är över så kommer måndag, inte så stor skillnad när man har sommarlov dock. Vi hade bokat in en Ålandskryssning då plattorna börjar sina och jag tog min sista cider till matchen i lördags. Vi åkte bil dit för att lättare få hem allt som köpts. På vägen till Eckerö var det brunchbuffé med lax, sill, pannkakor, köttbullar, bacon, lasagne och massa annat gott. När vi lagt till och sen vänt hem igen blev det dags för Taxfree.

Äntligen så har de även extrapris på ciderplattor och inte bara öl, fortfarande 90 spänn dyrare än vad ölen är för två plattor men bättre än vanligt iaf. Jag blev även pålurad två rom flaskor, en honungsrom som jag brukar köpa som även var på extrapris och en starkare rom med jordgubbssmak. Båda fanns att provsmaka på båten men eftersom jag erbjudit mig att köra så kunde jag inte smaka. Så de lyckades få mig att köpa två av tre flaskor de hade provsmakning på utan att provsmaka, det är en bra försäljare det! Tror dock mest det var Emil som övertalade mig. Han köpte också en honungsrom men den höll inte så länge... Den gick i golvet precis innan för dörren och sprack tyvärr 😥 Han får komma över till oss och dricka istället, jag har ju nästan två hela flaskor hemma 😁

När vi kom hem så gick Ola över till Emil och jag hjälpte Rikard med sista uppgifterna på hans inlämning. Sen gick jag också över till Emil och så spelade de lite datorspel och vi kollade på The mummy. Vi var så trötta att vi nästan alla somnade nån gång under filmen. Så efter var det bara hem och sova.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer