Yoga challenge och en ny tiktok

Efter att vi kom tillbaka från shoppningrundan hade som sagt inga planer, så vi hällde upp varsitt glas vin vid halv fyra och försökte komma på något att göra. När Jessica ringde ett videosamtal strax där efter så slutade det med att vi snackade i över två timmar och Ola somnade på soffan. När vi lagt på så la jag mig bredvid och somnade en stund.

Vid sju så vaknade vi och tog vara på kvällen, visste fortfarande inte vad vi skulle göra så jag utmanade honom på yoga challenge. Vi behöver verkligen träna upp både vighet och styrka haha. Filmade allt så kanske klipper ihop det till något ni kan skratta åt, eller med kanske man ska säga för vi skrattade en hel del vi också. Sen lärde jag Ola den simplaste tiktok-dansen och han bemästrade det till perfektion (förutom att han inte riktigt hamnade i takt). Tredje tiktoken uppe och fortfarande ingen katt, check it out här!

Resten av kvällen blev en inte så bra film och sen sängdags. Vi hade massa planer för söndagen som inte alls blev som tänkt, mer om det

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer