Ytterligare ett födelsedagsfirande!

Födelsedag

På något sätt hittade jag energin för att dammsuga och skura hela lägenheten igår kväll. Blev klar vid tio på kvällen så då satte jag mig med ett glas vin och gurkstänger med dipp framför vänner. Gick och la mig strax efter tolv och nån gång på natten kom Ola och Erik hem efter herrmiddagen. Jag hade bäddat så fint åt Erik på soffan innan han gick och la sig, hade varit jobbigt om jag glömt det för sängkläderna ligger under våran säng.

På morgonen väckte Zorro oss först vid åtta, det var snällt av honom att sova så länge. Han blev väl också lite störd i sin sömn när Ola och Erik kom hem. Ola hade ett gammalt larm på som väckte oss igen vid halv nio och vid nio gick jag upp. Jag orkade inte med att diska igår så det fick till att bli nu på morgonen innan gästerna kom istället. Bakade även en ny kladdkaka då den vi bakade för några dagar sen nästan var helt slut.

Först kom farmor, farfar, Malle och Eva, några minuter senare kom Erik med. Pappa och Helena kom lite sent då de hämtade upp Rikard. Det blev fika, prat, Zorromys och presenter. Erik var här för första gången annars så hade nog alla varit här innan. Mamma, Bosse och Angelica anslöt lite senare. Jag fick biobiljetter, presentkort på HM, biljett till Sverige-Danmark matchen i juni, kattgodis till Zorro, färgpatron till skrivaren och några slantar. Blommor blev det med som får stå i våra väldigt praktiska vas/ölglas. Blev några kakor kvar men kladdkakan får jag nog göra ny till nästa helg när Olas familj kommer.

Nu har alla åkt, Ola har ju inte fått så mycket sömn så nu gick vi och la oss igen. Jag ligger alltså i sängen och bloggar med Ola på min ena sida och Zorro i sin säng på den andra sidan.

Tack för alla presenter och sällskapet! Nu ska det taggas om till matchen i kväll! För jag ska få spela 😄⚽

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer