Zorro sätts på prov

Kattunge, Nyårslöfte

Förra veckans mål har inte gått sådär jättebra. Hade bara en träning då vi fortfarande inte får tillgång till naturgräsplanen och vi inte har några inomhustider bokade längre och ingen match på hela veckan. Dessutom sträckte jag låret på den enda träningen vi hade så rörelsen efter den var lite begränsad. Är ändå ganska besviken på mig själv för hur lite jag rört mig. Har ändå gjort ganska mycket saker men de har inte innefattat så mycket rörelse. Den här veckan har vi två träningar bokade och även två matcher så borde gå bättre i målet utan att jag ska behöva anstränga mig så mycket.

Är även lite besviken på mig själv att jag glömde smycken på brunchen igår. Tänkte att jag skulle ha det men glömde det helt, kom iaf ihåg kameran. I helgen så har vi en till tillställning med Olas familj så ska försöka komma ihåg smycken då.

I natt testade vi att dra ner alla persienner på båda fönsterna för att se om det kommer få Zorro att sova längre. Vi har tröttnat lite på att bli väckta vid sju varje morgon. I lördagsnatt så lät han oss iaf somna om efter att varit jobbig i en halvtimme, kanske pga att jag gav honom frukost.

Såhär ser man ut när man väldigt gärna vill ha mat.

Men ändå kommer han dragandes vid halv åtta och vill att vi ska vakna. Även fast vi somnade sent och lekte massa med honom under kvällen för att försöka trötta ut honom. Måste hitta på något nytt knep för detta funkade inte. Någon som har några tips?

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer